Avon Aero Volume maskara

Danas ću vam pisati o još jednom Avon proizvodu. Nisam u životu isprobala puno njihovih proizvoda, a o svima koje jesam sam vam pisala. Moram priznati da sam baš ugodno iznenađena svakim njihovim proizvodom!
Čitat ćete o onome bez čega malo koja ženska osoba može ovih dana – maskari. Čak i one pripadnice nježnijeg spola koje ne prakticiraju nošenje makeupa pribjegnu maskari u ovom ili onom slučaju. I meni je maskara jedan od najdražih proizvoda, ali je ne volim nanositi. To mi je najdosadniji posao od svih koje radim u svojoj svakodnevnoj makeup rutini!

DSCF0547

Ime maskare je Avon Aero Volume maskara i katalogu je možete naći po cijeni od 75 kuna. U trenutnom katalogu snižena je na 45 kn. Meni je ovo već drugo pakiranje, pa možete pretpostaviti u kojem tonu će se nastaviti ova recenzija.
Preporučljivo je iskoristiti je u roku od 12 mjeseci. Pri maskarama vam savjetujem da poštujete navedeni rok trajanja, jer ih ipak stavljate jako blizu očiju, a one su same po sebi jako osjetljive.

DSCF0548

Pakiranje je klasičnog izgleda i plave boje sa srebrnim natpisom. Pakiranja kod maskara mi nisu nimalo bitna, čak me i malo nerviraju sva pakiranja koja Essence smišlja u posljednje vrijeme, nekako sam tu više za jednostavnost! Puno puno bitnije mi je ono kakva je četkica (naravno).
Ovdje ćete pronaći jednu običnu četkicu sa sintetičkim dlačicama, srednje veličine. Ponavljam, volim jednostavnost kod maskara. Ovakve četkice su mi najdraže. Gumene, zaobljene, izobličene, ogromne… prepuštam nekom drugom. 😀 Ovakve četkice dobre su za sve “vrste” očiju.

DSCF0549

Aero volume je u potpunosti crna maskara, a daje vam puno volumena i produžuje trepavice s mogućnošću nadogradnje. Ako stavljate više slojeva neće vam sljepiti trepavice (baš isprobavam jednu Catrice maskaru koja to radi pa zato mislim da je važno spomenuti). Još mi se nikad nije dogodilo da se trusi. Iako moram reći da svoju punu moć dobiva tek nakon 5-7 dana korištenja, pa budite strpljivi.

DSCF0552

Avonova maskara uspjela je u kratkom roku postati moja omiljena maskara (to što sam je više puta kupovala vam sve govori) i preporučila bi je svima koji maskaru nose svakodnevno i ne žele da im nanošenje iste oduzme previše vremena!
Jeste li isprobale ovu maskaru i koja su vaša mišljenja? Koje druge Avon maskare vam se sviđaju?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *