Savršene obrve uz Maybelline Color Tattoo

Pitate se kakve veze Maybelline Color Tatto može imati s obrvama? E pa, itekakve!
Da, i ja sam bila malo skeptična, ipak sam do sada recenzirala pet nijansi ovog proizvoda koje su prikladne jedino za korištenje na kapcima (prvenstveno zbog shimmera, a i toga što su u boji). Recenzija ovdje.
Ipak, jedna od nijansi, točnije, Permanent Taupe, u potpunosti je mat, a osim za kapke, mnogo blogerica koristi je za popunjavanje i definiranje obrva, pa sam i ja odlučila isprobati isto.

Maybelline color tattoo permanent taupe (1)

Ovo kremasto sjenilo dolazi u kompaktnom staklenom pakiranju s poklopcem na odvrtanje. Preporučljivo ga je iskoristiti unutar dvije godine. Cijena je oko 40 kn.

Dostupno je u drogerijama poput DM-a, Bipe i Mullera.

Maybelline color tattoo permanent taupe (2)

Nijansa sjenila je, nazovimo je, prljavo smeđa. Netaknuto sjenilo nema veze s onim što se nalazi ispod, pa vam prilažem fotku i već korištenog sjenila.
To što se vrlo lako blenda čini ga adekvatnim za popunjavanje obrvi različitih nijansi, a i lako se nadograđuje.

Maybelline color tattoo permanent taupe (3)Ja ga koristim tako da kosim kistićem iscrtam obrve, a nakon toga ih dodatno fiksiram tamnijom nijansom iz Essence eyebrow kit-a. Ono što čini veliku razliku kada koristite ovo sjenilo jest to da su vam obrve postojane. doslovno, ne miču se s mjesta sve dok ih ne skinete. Posebno ga preporučujem djevojkama koje imaju neujednačene obrve, jer sve dijelove gdje vam fali dlačica možete popuniti ovime i držat će se cijeli dan!

Maybelline color tattoo permanent taupe (4)

Za kraj vam prilažem jednu fotku na kojoj možete vidjeti moje obrve ispunjene ovom tehnikom. Od kada sam otkrila ovo sjenilo puno sam zadovoljnija izgledom svojih obrvi, koje su mi najvažnija stvar na licu.

Maybelline color tattoo permanent taupe (6)

Napominjem da vam ovo nije jedan od najpotrebnijih proizvoda ako su vaše obrve već pune i lijepe, pa ih samo trebate mrvicu definirati (tu se okrenite k sjenilu ili olovci), ali ako imate problematične, rijetke obrve, poput mene – Permanent Taupe je savršen proizvod za vas!

Kako vi uređujete svoje obrve? Koje proizvode koristite?
Jeste li isprobale permanent taupe?

DOBITNICA Essence sjajila iz darivanja povodom Dana žena je Anamaria Galović! Čestitke, javi mi se u inbox s podatcima.

Slični postovi:8 thoughts on “Savršene obrve uz Maybelline Color Tattoo”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *