See through… ;)

Oko današnje haljine moglo bi se dići dosta prašine. Zato što je prozirna. Al ono, baš prozirna prozirna. Ima i ugrađeni bodi koji je također proziran. Pa bi za nošenje van ipak trebalo navući i neke sitne crne gaćice. Usprkos tome, meni je predivna. Al ono, baš predivna. Sve, od kroja, V izreza, dizajna, jastučića na ramenima i tog prozirnog elementa, sve mi se sviđa. Ako ne prije, na moru ću je svakako iznositi, a za svečanije prigode preporučujem da ispod samo obučete usku, najobičniju crnu suknju i izgledat će jednako dobro! Ja sam uistinu oduševljena haljinom i mislim da bi se svatko trebao ohrabriti i probati nositi ovako nešto.

Ove cipele koje nosim su mi najdraže cipele na petu koje imam i odgovaraju na bezbroj kombinacija. Duge, viseće naušnice su mi se činile kao idealan izbor za jedan ovakav sexy outfit.

  • haljina: Shein, 34$   – LINK (veličina M)
  • cipele: Shoebox, 150 kn (sniženje, Roses Outlet)
  • naušnice: Sinsay, 24 kn

Shein V Neck Wrap Dress (1)

 

Shein V Neck Wrap Dress (2)

 

Shein V Neck Wrap Dress (3)

 

Shein V Neck Wrap Dress (4)

 

Shein V Neck Wrap Dress (5)

 

Shein V Neck Wrap Dress (6)

 

Shein V Neck Wrap Dress (7)

Slični postovi:2 thoughts on “See through… ;)”

  • Haljina je lijepa, ali zbilja za hrabre. Ja osobno nikako se ne bih usudila tako nešto odjenuti i tu ti čestitam na hrabrosti. Baš kako si rekla u postu za neku svečaniju prigodu odjenuti ispod neku crnu usku suknju. Gornji dio me oduševio. V izrez je dosta dubok, ali ne otkriva previše.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *