Shades of grey.

Opet ja i moja najdraža jesensko-zimska boja – siva. Nadam se da me neće nastaviti opsjedati i u proljeće – ipak je vrijeme da se počnem oblačiti u nešto što ipak uključuje malo boje.  Današnji outfit baš pošteno obožavam, pa aj’mo vidjeti što sam to sve odlučila spojiti u njega.

Volim se slojevito oblačiti jer uvijek izgleda kao da ste se full potrudili u kombiniranju. No to nije uvijek tako.

Glavni komad s kojim sam željela napraviti neku odjevnu kombinaciju za danas je ovaj sivi kaput bez rukava. S obzirom na to da je došlo nekoliko dana lijepog vremena odlučila sam ga spojiti s kožnom jaknom i mislim da nisam pogriješila. Kaput je sa Sheina, a više možete pogledati ovdje, a jakna je iz C&A. Ulovila sam je još prošlog proljeća i ovo je prva kožna jakna s kojom sam 100% zadovoljna i kupila bih je ponovo da se nađem u istoj situaciji.

Također sam nekako željela iskoristiti i nove gležnjače. Nisam im mogla odoljeti kada sam ih vidjela u CCC za samo 114 kuna pa sam ih kupila, iako mi najvjerojatnije nisu trebale. 😀

Tu su onda savršeno upale i crne traperice iz Reserveda te sam, kako bih razbila sivilo, odlučila obući bijelu majicu s čipkastim detaljima koju sam također naručila sa Sheina. Ovdje možete saznati više o majici.

Naočale su iz New Yorkera, a prstenje s Ebaya.

Ovo mi je jedan od dražih outfita koje sam vam predstavila, što vi mislite?

LOTD (1)

LOTD (2)

LOTD (3)

LOTD (4)

LOTD (5)

LOTD (6)

LOTD (7)

LOTD (8)

LOTD (9)

Slični postovi:4 thoughts on “Shades of grey.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *