Slojevito oblačenje.

Obožavam fotkati odjevne kombinacije za vas. Baš puno uživam u tome. 🙂 Danas vam donosim outfit koji sam nosila za shopping i kavicu s Jurekom. Super sam se osjećala u ovome i bilo mi je udobno, a izgleda moderno. I slojevito je, a znamo da je u jesensko doba to obavezno. Malo sam promijenila paletu boja za ovaj outfit, umjesto vječne sive odlučila sam se za bež.

*riječ u boji je link na kojeg možete kliknuti

Kaputić je sa shein.com online dućana i njegova cijena je oko 200 kn (trenutno je na sniženju, inače je 300). Nemam apsolutno nikakve zamjerke, materijal je jako jako kvalitetan i mekan, ali bih voljela da ima duge rukave pa da ga mogu nositi kad stvarno zahladi. Razmišljam o tome da kupim kožne rukavice do lakta pa tako riješim taj problem. 🙂 Džepovi na kaputiću ne postoje, samo su zašiveni poklopci, ali ja ionako ne koristim džepove na kaputima.

Majica je sa CNdirect online dućana i njena cijena je 45 kuna. Mislim da je predivna, obožavam što je dolčevita i obožavam ovaj posebni izrez na leđima. Iz istog dućana je i torba čija cijena je 50 kn.

Hlače sam već jednom spomenula, one su iz H&M-a i platila sam ih 70 kn, a gležnjače sam krajem prošle zime kupila u Tally Weijlu za oko 100 kuna.

Recite kako vam se sviđa ovaj outfit, što biste mijenjali i koji vam je odjevni predmet najdraži?

shein (1)

shein (2)

shein (3)

shein (4)

shein (5)

shein (6)

shein (7)

Slični postovi:4 thoughts on “Slojevito oblačenje.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *