Snapchat leopard filter – halloween makeup

Znam da Halloween kao takav ne postoji kod nas i praktički su rijetki oni koji se tada maskiraju. Unatoč tome, to doba me potakne na kreativnost jer nas strane blogerice zatrpavaju svojim idejama za maske. Ne mogu odoljeti i uvijek osjećam potrebu napraviti nešto – bila to jedna maska ili više njih. Nadam se da ću ove godine uspjeti napraviti barem dvije jer ideja imam, samo ne mogu pronaći dovoljno vremena za izvedbu. Još od kad se na Snapchatu pojavio leopard filter znala sam da ga želim rekreirati, a to sam vam rekla i na Snapchatu (možete me pratiti pod imenom luxlucisbeauty). To je bilo još tijekom ljeta, a eto, nikako da se primim posla pa je to postala moja prva halloween maska za ovu godinu.

Makeup sam u potpunosti radila sama (nisam gledala tutoriale već sam se isključivo referirala na fotku koju ću vam staviti i u nastavku). Trebala su mi tri sata da sve osmislim i izvedem na licu, no da sad idem ponovno radit’ ne bi mi trebalo toliko vremena. Šminkanje je uglavnom prošlo bez nekih većih poteškoća, nisam imala potrebe ništa prepravljati. Jedino sam izostavila “brkove” jer sam se bojala da bi pokvarili masku, ali kad gledam unatrag žao mi je što ih nisam barem probala staviti prije nego sam se umila. Sve što sam koristila je obična šminka, nisam koristila nikakve posebne proizvode.

Mislim da se maska totalno zaokružila kad sam dodala leopard uzorak na vrat i ruku, iako toga nema na Snapchatu mislim da je odličan dodatak za masku. Iako sam okinula preko 60 fotografija, od njih sam zadovoljna samo nekolicinom (kao što to i inače biva). Recite mi svoja mišljenja u komentarima i ako imate prijedlog za još koju masku uzet ću ih u obzir!

Nisam se odlučila za snimanje tutoriala za YouTube jer nisam konkretno znala na koji način ću odraditi masku, a i ovo sam radila za sebe i svoje opuštanje – užasno bi me ometalo konstantno pratiti jesam li u fokusu i unutar ekrana tako da mi nemojte zamjeriti! 🙂

Filter:

snapchat-6097908490756367471

 

Moja interpretacija:

snapchat-leopard-halloween-1

snapchat-leopard-halloween-2

snapchat-leopard-halloween-3

snapchat-leopard-halloween-4

snapchat-leopard-halloween-5

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *