So much grey that it’s not even funny.

Jesam, čitala sam “Pedeset nijansi sive”, ali obećajem da mi nije bila namjera ostvariti taj trend u svom ormaru. Jednostavno se… dogodilo. 😀
Siva je totalno okupirala moj ormar i ne mogu obećati da će se stanje promijeniti – ja uživam, a to je najbitnije.

Danas malo o jednoj sivoj tunici/haljini sa Sheina, iako na sajtu piše da je oatmeal boje, al ja sam onda daltonist. Ovo je link ako je poželite naručiti, trenutno je na sniženju. Haljina je skroz fora i jako mi se sviđa ovo rješenje oko vrata te high-low efekt. Znam da izgleda malo poput spavaćice, ali namjerno je takva. Jedina mana koju imam je da ju je gotovo nemoguće nositi na najlonke-tajice-bilokaj zato jer se ljepi i ne izgleda zabavno. Mislim da ću je pospremiti u ormar i tamo zadržati sve dok ne bude dosta toplo za haljine bez najlonki (znam, znam, još nas puno hladnih dana čeka do toga, ali kako je krenulo već ću sljedeći tjedan to ostvariti :D).

Čizme su toliko stare da su nekoliko godina stajale u ormaru jer su bile out, ali sad su opet in. Kupila sam ih pred doček 2012., znači prije točno 4 godine. U New Yorkeru. Čarapice su iz Calzedonije.

Ne nosim nikakav nakit jer mi je totalno nepotreban u ovom slučaju. Super bi izgledalo i s podignutom kosom! 🙂

DSCN6240

 

DSCN6241

DSCN6244

DSCN6248

(moja sestra obožava kad ja ispadnem patuljak, sa svojih metar sedamdesetčetiri :D)

DSCN6250

DSCN6251+

Slični postovi:2 thoughts on “So much grey that it’s not even funny.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *