Starskin Brightening maska za lice – After party

Vjerojatno većina vas zna da sam u petak imala priliku posjetiti ovogodišnji Cro a Porter. Za tu priliku željela sam kožu svoga lica što bolje razmaziti, a to sam pokušala učiniti jednim novitetom iz Douglas drogerija. Radi se o Starskin Brightening bio-cellulose second skin maski za lice – After party.

Starskin Brightening bio-cellulose second skin maska za lice - After party.

Dakle, starskin proizvodi dostupni su isključivo u douglasu i cijena ove maske je nekoliko kuna niža od 100 kuna. U ovom pakiranju dobijete samo jednu “plahticu”, što znači da je maska jednokratna i mislim da je po tom pitanju malo preskupa.

Starskin Brightening bio-cellulose second skin maska za lice - After party.

Dakle ovo nije klasična maska za lice koja se nanosi kistićem ili prstima. Nakon što otvorite pakiranje ove maske unutra će vas dočekati složena maska i puno seruma. Taj serum u kojem maska pliva bi se prvobitno trebao prstima utapkati na lice, ali je dosta teško gurati prste u pakiranje pa sam ga ja razrezala s jedne strane i otvorila, ali kao što možete pretpostaviti i uz najveći oprez seruma je bilo posvuda. No to nije ništa od onog što me tek dočekalo.

Naime, plahtica sa svake strane ima zaštitnu foliju koju trebate odstraniti prije stavljanja na lice, a pošto je sve umočeno u serum, on s nje kapa na sve strane i dok odstranite zaštitne folije imate prepun stol / umivaonik seruma.

Starskin Brightening bio-cellulose second skin maska za lice - After party.

No onda kad prislonite plahticu na lice i osjetite osvježenje koje vam je donijela donekle ste zadovoljniji. Mislim da bi ona odgovarala licima svih veličina i oblika jer se jako dobro prilagođava. Također ju je lako zagladiti i riješiti se svog zraka koji je ostao ispod nje. Maska se na licu drži i preko 20 minuta i za to vrijeme se serum polagano upija u lice i ona postaje sve suša.

Nakon skidanja plahtice (vrlo jednostavan posao, skida se bez ikakvih problema) serum koji je ostao na licu potrebno je blago umasirati u lice i ne ga više ispirati. Osjećaj kože na licu stvarno je predivan – zaglađena je, mekana i osvježena, a i lijepo miriši.

Starskin Brightening bio-cellulose second skin maska za lice - After party.

Nakon korištenja maske osjećala sam se k’o celebrity (iako na gornjoj slici tako ne izgledam 😀 )- ne znam je li tome više pridonijela činjenica da sam upravo razmazila svoje lice maskom za 100 kuna ili sama maska, ali ako si je možete priuštiti, ja preporučujem. S druge strane, njen efekt na koži neće ostati zauvijek, što znači da bi je trebali kupovati bar jednom tjedno… Odluku ostavljam vama, a do sljedećeg članka vas puno pozdravljam!

Kako vam se čini Starskin preparativa?

Slični postovi:6 thoughts on “Starskin Brightening maska za lice – After party”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *