Starskin foaming peeling perfection puff

Prije gotovo dva mjeseca pisala sam vam svoje dojmove o Starskin maski za lice. Imala sam podvojene dojmove, a što mislim o Starskin piling jastučiću saznat ćete danas.

DSCN5664

Starskin preparativa dostupna je u Douglasu, a cijena ovog jastučića je oko 80 kuna. Za razliku od maske koja je jednokratna, ovaj jastučić možete koristiti i do tri puta.

DSCN5665

Moram priznati da sam bila jako uzbuđena oko isprobavanja ovog pilinga jer sam jedva čekala da vidim rezultat. Jastučić na prvi pogled ne izgleda nimalo grubo niti posebno pa sam se pitala na koji način ovo funkcionira.

Odmah ću reći – ako imate bar malo osjetljivu kožu nemojte pokušavati koristiti ovaj piling. Svoju kožu ne bih nazvala previše osjetljivom, ali izgleda da ipak je jer iako nisam očekivala grub piling on itekako je takav. Nisam pretjerivala s minutažom (piling ovim jastučićem radi se 1-2 minute), ali me je lice dosta peklo nakon korištenja i to ne onako pozitivno nego sam baš imala osjećaj kao da sam na licu koristila glas papir.

DSCN5723

S obzirom na to da je jastučić bio tako grub na mojem licu, kad sam izašla iz kade očekivala sam da će s lica biti odstranjene sve mrtve stanice kože i da će lice biti jako glatko. Piling sam radila za vrijeme tuširanja jer je potrebno lagano namočiti jastučić kako bi se zapjenio. Ali to me nije dočekalo. Koža lica gdje nemam većih problema bila je lijepa i sjajna, ali na onim mjestima gdje sam imala ožiljke od akni i višak kože, sve je ostalo isto. Ručnikom sam napravila blagi piling kako bi se dodatno riješila tih stanica kože.

DSCN5724

DSCN5725

Zaključujem da je ovaj proizvod koristan u slučajevima ako imate jako zdravu kožu lica pa je želite tu i tamo osvježiti, s naglaskom na neosjetljivu kožu. Koristila sam jastučić sva tri puta, iako mi se baš i ne sviđa to čuvanje jastučića u pakiranju jer mi djeluje nekako nehigijenski, a u mrtvim stanicama kože može se naći dosta bakterija.

Biste li si vi priuštili ovako nešto?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *