Što je u mojoj torbi? | video

Volim gledati što drugi nose u svojim torbicama, pa sam danas odlučila s vama podijeliti sadržaj svoje torbe! Možda možete primijetiti da sam počela redovito blogati i vlogati i plan je tako i dalje nastaviti. :)

Svjesna sam da je ekspozicija opet mrvicu prejaka, pa ne možete jasno vidjeti neke proizvode koje vam pokazujem, ali imam taj problem da uopće ne vidim što radim dok ne primim fotić u ruku i stisnem play ili prenesem materijal na računalo i pogledam ga. Obećajem da će sljedeći puta biti bolje, još učim!

Proizvodi koje spominjem u videu:

Što vi nosite u svojim torbama? Volite li kada je uredna ili imate svašta nabacanog unutra? Koji video bi željeli gledati sljedeći?

 

Related Posts

3 Comments

 • Reply
  JeanLove
  19. Ožujak 2015. at 16:15

  super video! di si kupila ruksak i cijena? :)

  • Reply
   Lux Lucis
   19. Ožujak 2015. at 16:18

   Ruksak sam uzela iz tatine postolarske radionice (on ga je nabavio negdje na sajmu). Stajao je kod njega mjesecima, možda i godinama prije nego sam ga zagledala. :)

 • Reply
  Peony Bee
  20. Ožujak 2015. at 14:42

  Baš volim ovakve postove :D Za razliku od tebe, ja nažalost nosim jako puno stvari – uvijek bočica vode, neka energetska pločica, maskara, rumenilo, ruž, balzam, krema za ruke, četka za kosu, ogledalo, novčanik, ključevi, naočale, maramice i još sto čuda za faks tako da mi težina torbe nerijetko iznosi više od 3kg, što zbilja nije dobro ali ne mogu si pomoći, sve mi treba :(

 • Leave a Reply