Style Master set od 10 kistova – Ebay

Prije gotovo dva mjeseca počastila sam se setom kistova s Ebaya. Čim sam ih vidjela zaljubila sam se, a kistova za lice mi je baš falilo.
Odmah na početku ću vam staviti link sellera, a tamo možete naručiti i samo 4,5 ili 8 kistova, ovisno o tome koliko vam ih treba. Ako vam kistovi trebaju samo za osobne potrebe, preporučujem da ne uzimate cijeli ovaj set jer postoji mogućnost da će vam bespotrebno stajati. No mene ni to nije zaustavilo, pa sam kupila set od deset kistova – 5 velikih i 5 malih.

Style Master Brushes Ebay (1)

Cijena seta je 16,88 dolara, što preračunato iznosi 93 kune. Ispadne da ste jedan kist platili manje od 10 kuna, što kod nas ne bi mogli dobiti ni da svijećom tražite. 😀

Style Master Brushes Ebay (2)

Prije nego krenem na svaki kist posebno, dat ću vam neke univerzalne karakteristike.
Kistovi dolaze lijepo i brižno zapakirani, ali su mrvicu neugodnog mirisa (ne smrde, nego se osjeti da su ‘umjetni’). Nakon prvog pranja miris se još malo zadržao, ali sad su taj miris izgubili i više se ne osjeti.
Lako se peru i proizvod se može isprati u potpunosti (ne zadržava se u korijenu dlačica), što je veliki plus s obzirom na to da ćete ove kistove uglavnom koristiti za tekuće i kremaste proizvode koji se ponekad mogu teže ispirati.
Dlačice se za sad drže na mjestu i ne ispadaju!
Jedina velika zamjerka je što se gornji dio kista odvaja od drške (to mi se dogodilo s dva velika kista), ali i to nije nešto što malo super ljepila ne bi moglo popraviti.
Style Master Brushes Ebay (13)

Svi kistovi imaju guste i zbijene dlačice, jako su čvrsti, a opet dovoljno fleksibilni da se mogu prilagoditi svim mjestima na licu.
Mali kistovi su po mom mišljenju malčice preveliki za oči (iako bi za one s većim očima mogli proći).

U ovom setu zapravo dobivate po dva jednaka kista, samo što je jedan mali, a drugi veliki.

Style Master Brushes Ebay (14)

‘Ajmo sada krenuti na svaki kistić pojedinačno i objašnjenje za što ga ja najčešće koristim, ili za što ga preporučujem.
(Napomena: kistovi nemaju imena, pa sam ih ja izmislila. :D)

Round top kabuki

Style Master Brushes Ebay (7)

Ovo je najmanji od velikih kistova, ja sam mu pronašla super ulogu – njime nanosim kremasti bronzer, odnosno tekući puder koji je nekoliko nijansi tamniji od mojeg tena, pa se pravi da je bronzer. Round top kabukijem možete spretno kontrolirati veličinu područja na koji nanosite proizvod.

Style Master Brushes Ebay (3)

Ovaj kistić u manjoj verziji savršen je za nanošenje korektora (u mom slučaju Catrice kamuflaže) jer istovremeno i blenda proizvod u prethodno nanešenu podlogu.

Pointed kabuki

Style Master Brushes Ebay (4)

Nisam ga isprobala u kombinaciji s previše proizvoda, ali lijepo se ponaša s rumenilom u kamenu. Savršenog je oblika koji lijepo prati vaše jagodice. Također je dobar za konturiranje zbog oblika.

Style Master Brushes Ebay (5)

Manja verzija ovog kista oblikom je pogodna za nanošenje highlihta u unutarnji kut oka ili ispod obrve, a osim toga, njime možete nanositi i korektor ispod oka, ali nije dobar za blendanje istog.

Round angled kabuki

Style Master Brushes Ebay (6)

Sljedeća tri velika kista izvrsna su za nanošenje tekuće podloge. Zbog toga sam vam preporučila da ne kupujete cijeli set ako niste manijak kao ja, ali opet, dok jedan čeka na pranje, uvijek imate još dva u rezervi. 🙂 Isto tako, ove kistove možete koristi i za nanošenje (transparentnog) pudera u kamenu, ali tapkajućim pokretima. Imajte na umu da će tada puder biti vidljiviji.

Style Master Brushes Ebay (8)

I ovaj kist je dobar za nanošenje korektora, a i za blendanje sjenila.

Angled kabuki

Style Master Brushes Ebay (9)

Ponovno kist za tekuću podlogu ili puder u kamenu/loose puder.

Style Master Brushes Ebay (10)

Ovaj kistić odličan je za nanošenje sjenila tapkajućim pokretima, tako da se dobije čim veća isplativost boje sjenila.

Flat top kabuki

Style Master Brushes Ebay (11)

Ovaj kist moj je omiljeni kist za nanošenje podloge. Nekako sam navikla na ravno rezani kist (prije sam koristila ovaj) i mislim da njime možete dobiti najbolji, prirodni rezultat.

Style Master Brushes Ebay (12)

Manja verzija, mi je, pak, najlošiji kistić u setu, jer su mu dlačice predugačke i malo je nespretno baratati s njime.

Zaključak: ponovno bih kupila ove kistove jer su zlata vrijedni, ali ne vjerujem da će trajati godinama. Za tu cijenu, možete i pretpostaviti da ih nećete imati zauvijek.

Kupujete li vi kistove s Ebaya? Kakvi su vaši dojmovi?
Imate li još kakvih pitanja o ovom setu?

Prošli članci:
Avon Beauty Blog Day 2014 – event + video haul
NYX Jumbo Eye Pencil – Milk
Mjesečna kupovina – ožujak 2014 (video)

Slični postovi:8 thoughts on “Style Master set od 10 kistova – Ebay”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *