Tan skin.

Ufff kako ja volim kad dobijem ovaj brončani ten. Znam – nije zdravo. Ali za većinu stvari na ovom svijetu nam govore da nisu zdrave. Pa ih ipak radimo. Ipak, treba znati mjeru i treba se dobro štititi. Ja koristim zaštitni faktor od prvog dana kad sam na moru i svejedno sam dobila odličan ten. Dakle, ljudi moji, prvo zaštita, onda sve drugo. I može se!

Bila sam posebno oduševljena kako je ružičasta boja haljine koju vam danas pokazujem istaknula moj ten. A i haljina je jedna jako divna, full jednostavna haljina. Može se nositi i u casual, ali i nešto otmjenijim kombinacijama. Ja sam se ovog puta odlučila za otmjeniju kombinaciju i tooooliko sam zadovoljna. Mogu reći samo jednu stvar – jednostavni, ali upečatljivi outfiti garantiraju vam uspjeh. Haljina je od prozračnog materijala, rukavi su zvonoliki, ramena su otvorena, a dodatno je začinjena čipkastim detaljima na rubovima.
Ove sandale na vezanje jedna su od najboljih odluka vezanih za obuću koje sam ikad napravila. Baš ogovaraju svim kombinacijama i dignu ih na višu razinu. Osim toga, jako su udobne jer vam pridržavaju gležanj. One jesu iz prošlogodišnje kolekcije, ali nadam se da možete pronaći nešto slično.

Uz ljetne naušnice i minimalni brončani makeup nema ničeg boljeg od šetnje po rivi!

  • HALJINA: Rosegal, 16,86$ – LINK (uz ovu haljinu dobiva se i besplatan shipping, jeeeej)
  • Naušnice: Zaful, 4,99$ – LINK (na sebi imaju sitne ananase, listove, resice i srca. Dolaze u još šest kombinacija boja!)
  • Sandale: Roberto

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (1)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (1)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (2)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (3)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (4)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (5)

Rosegal Off Shoulder Lace Trim Tunic Casual Shift Dress (6)

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *