The Balm Bahama Mama bronzer

Kad bi me netko pitao koji mi je najdraži brend šminke, vrlo vjerojatno bih odabrala The Balm. Cijene The Balm proizvoda više su od prosječnog drogerijskog brenda, ali su proizvodi visoko kvalitetni. Posljednje što sam od njih isprobala je Bahama Mama bronzer o kojem vam danas pišem.

Moram započeti s kratkom pričom o bronzeru koji sam isprobavala prije ovog. Radi se o The Balm Balm Desert bronzeru koji je svjetliji i mrvicu hladniji od Bahama Mame. Jako mi se sviđa nijansa i odlično odgovara svakom tonu kože, ali je nakon par mjeseci korištenja promijenio teksturu i miris te se površinski sloj skroz stvrdnuo (struganje ne pomaže) i sa sigurnošću mogu reći da se pokvario. Ista stvar dogodila mi se i sa Frat Boy rumenilom, ali njega imam već par godina tako da me malo razočaralo to što im se proizvodi u kamenu kvare. Nisam to iskusila s nijednim drugim brendom.

Za Bahama Mamu sam u početku mislila da će mi biti pretamna, pogotovo u zimsko doba, ali nanošenjem na lice shvatila sam da i nije toliko tamna kao u pakiranju. Nijansa je malo toplija, ali i dalje ima neutralni podton – ne vuče na narančastu ni crvenu. Jako se lijepo i lagano blenda i ne možete pretjerati s proizvodom. Inače je tekstura svih The Balm proizvoda u kamenu jako dobra, uopće se ne truse i imaju odličnu pigmentaciju pa preporučujem da bacite oko i na njihova rumenila. Meni najdraže je Balm Beach rumenilo.

Bahama Mama je u potpunosti mat bronzer koji vam daje taj sun-kissed look. Ne bih ga preporučila najsvjetlijim djevojkama (npr. one koje nose Maybelline Fit Me 110), ali ja sam samo nijansu tamnija i meni dobro odgovara i jako mi se sviđa. To što je mat čini ga idealnim i za nanošenje na nos jer shimmerasti bronzeri često izgledaju dobro samo na obrazima/sljepoočnicama.

Cijena: oko 140 kn
Količina: 7,08 g
Dostupnost: Bipa, Muller, Pink Panda

Ovaj proizvod isprobala sam u videu ispod:

Slični postovi:1 thought on “The Balm Bahama Mama bronzer”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *