The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow pallete

Evo mene nakon dužeg vremena s recenzijom. Kada sam uvela velike promjene u način svojeg bloganja i korištenja društvenih mreža, obavijestila sam vas da ću od sada pisati samo recenzije proizvoda koji su mi toliko dobri da ih moram preporučiti svima. Ovo je prva recenzija u valjda tri mjeseca pa možete zaključiti da se toga stvarno i držim. Recenzije raznih proizvoda možete čitati na mojem Facebooku u kategoriji “Srijecenzija” ili brzim dojmovima kroz tjedan.

O paleti  o kojoj ću danas pisati pričam već neko vrijeme i vjerujem da ste ju, ako me pratite, barem jednom vidjeli. Dobila sam je prije 3 mjeseca i mislim da bez nje nije prošlo ni jedno moje šminkanje. Danas sam radila declutter svojih sjenila jer pokraj ove palete stvarno ne vidim smisao nekih drugih sjenila za koje sam do sada mislila da su dobra, ali nakon što sam se uvjerila da postoje sjenila poput ovih više ni jedno mi nije dovoljno dobro.

The Balm Meet Matt(e) Trimony (1)

The Balm Meet Matt(e) Trimony (2)

Paleta se zove The Balm Meet Matt(e) Trimony matte eyeshadow pallete. Kao što i samo ime govori, paleta sadrži samo mat sjenila (njih devet). Mat sjenila su idealna za svakodnevno korištenje, a potrebna su vam i kod glamuroznih lookova tako da ste samo ovom paletom već pokrili sve što ćete ikad raditi na svojim očima. Barem one osnovne lookove. Ovih devet nijansi savršeno je raspoređeno u rasponu od svijetlih nijansi koje mogu poslužiti kao baza preko cijelog kapka, nijansi s hladnijim podtonom i onih s toplijim podtonom, crvene, ljubičaste i smeđe te naravno crna. Mislim da nikad smisleniju paletu nisam vidjela.

The Balm Meet Matt(e) Trimony (3)

The Balm Meet Matt(e) Trimony (4)

Ono što mi se posebno sviđa je veličina/količina sjenila. Sjenila koja često koristite (mat sjenila, sjenila za pregib kapka ili setiranje baze za sjenilo) vrlo se brzo troše pa male količine/mala pakiranja nemaju nikakvog smisla. Ja se grozim trenutka kada ću dotaknuti dno jednog od sjenila, a čini mi se da će taj trenutak ubrzo doći za ovu najsvjetliju nijansu (Matt Linn).

I na swatchevima možete vidjeti koliko su sjenila mekana i puterasta, što je idealna karakteristika za lako blendanje. Raditi s njima je san snova, ne trebate imati ni neku preveliku spretnost da bi se sjenila lijepo stopila. O pigmentiranosti mislim da ni ne trebam previše govoriti, sve se vidi. Jedina zamjerka koju imam na paletu je što su sjenila jako sitno mljevena i to ih čini jako delikatnima. Meni je paleta jednom pala i sva tri sjenila na strani na koju se paleta dočekala su se odlomila pri rubu. Nikako je ne preporučujem za putovanja jer ko zna kud će ih sve biti.

The Balm Meet Matt(e) Trimony (5)

The Balm Meet Matt(e) Trimony (6)

The Balm Meet Matt(e) Trimony (7)

Pakiranja The Balm kozmetike jako su zanimljiva, lijepa, često uključuju igre riječi, a u ovom slučaju pokušavaju nam pomoći u pronalasku idealnog muškarca. Meni je dosta teško odabrati, ali mislim da bi to bio Matt Kumar jer ova crvena nijansa je sve što trenutno treba jednoj curi opsjednutoj šminkom. Osim te nijanse jako volim i Matt Linn, Mat Lopez i Mat Reed. 

Cijena: između 300 i 350 kn
Dostupnost: Bipa drogerije, lijepa.hr, Pink Panda

Sve u svemu, bez obzira na dosta visoku cijenu palete, ja je toplo i iskreno preporučujem. Da je nisam isprobala ne znam da li bi si mogla opravdati toliki trošak za samo devet sjenila, ali sada sa sigurnošću mogu reći da bih za The Balm paletu izdvojila toliko novaca. Trenutno razmišljam o tome da nabavim jednu od onih Nude ‘tude / Nude Dude paleta, ali količina tih sjenila mi je jako upitna i siromašna u usporedbi s ovom.

Ne znam, dosta mi je toga da toliko hvalim ovaj proizvod, ali da mi uzmu sve palete i sva sjenila koja trenutno imam, ne bi mi bilo žao. Ubacila bi dva-tri shimmer sjenila u svoju kolekciju i preživjela!

Evo dva looka u kojima sam koristila paletu (u prvom samo nju, a u drugom u pregibu kapka):

AirBrush_20170202100113

Shein Pink Suede Ruffled Dress (4)

 

*PR uzorak

Slični postovi:3 thoughts on “The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow pallete”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *