The Balm Time Balm foundation + Girls lipstick

Danas vam pišem recenziju dva proizvoda iz The Balm ponude. The Balm je relativno nov brend na našem tržištu i ako ste imalo upoznati s kozmetičkim brendovima znate da je imati The Balm u drogerijama poprilično velik uspjeh za našu državu. Nije da je od velike važnosti, ali s obzirom na to da se bliže izbori nek i to bude izrečeno. Haha!

The Balm spada u brendove koji imaju nešto više cijene, ali kako to najčešće i biva, sve ima svoje razloge. Ja sam uspjela isprobati The Balm Time Balm kremastu podlogu te The Balm Girls ruž za usne.

Time Balm (1)

Ovu recenziju ću bazirati na kremastoj podlozi jer me oduševila, a i smatram da se o ružu nema što previše pričati. Svakako mi napišite u komentarima koje ste The Balm proizvode vi isprobali i koji su vaši dojmovi te preporuke!

Time Balm (2)

The Balm Time Balm foundation – Light / Medium

Ova kremasta podloga dolazi u osam nijansi, što je jako dobar raspon i mislim da si tu svatko može naći ono što mu odgovara. Moja podloga je u nijansi Light/Medium i dosta je svjetla, meni dobra za razdoblje kad nemam ni malo tena, no to razdoblje jako kratko traje i pokušat ću je što više koristiti dok mogu.

Time Balm (3)

Podloga nudi srednje do jako prekrivanje, prema riječima The Balma, no po mojem mišljenju više naginje prema jakom prekrivanju. Mislim da nikada nisam isprobala podlogu koja ima tako dobro prekrivanje, a ujedno na licu izgleda potpuno prirodno. Uvijek je “možete učiniti neprirodnom” (što ne želimo), a to ovisi o tehnici nanošenja, naravno. Pokušala sam je prvotno nanijeti beauty spužvicom, no završni efekt mi se nije nimalo svidio i pospremila sam podlogu dublje u ladicu na neko vrijeme. Kada sam joj odlučila dati drugu šansu nanosila sam je pomoću buffer kista za tekuću podlogu i mogu samo reći da je nosim svakodnevno od tog dana. 😀

Time Balm (4)

Uz ovu podlogu ne treba vam korektor za prekrivanje nedostataka (eventualno ispod očiju i na ostalim mjestima za posvjetljivanje) što puno znači ako se želite brzo našminkati. Vidjet ćete na sljedećoj fotografiji da ja imam dosta nedostataka (baš sam čekala da ih se nakupi, jer mi je lice takvo samo u ono doba mjeseca) i da su svi divno prekriveni. U početku se malo teže nanosi, ali potrebno je samo malo ugrijati kistić na licu i ona glatko klizi i brzo se blenda.

Time Balm (8)

Jedini minus kod ove podloge mi je jeftino pakiranje. Nalazi se u pakiranju od plastike i čini mi se da bi se u putovanju jako lako potrgala. Poklopac je na odvrtanje, a ja bih svakako preferirala da se otklapa, nešto poput klasičnih pakiranja bronzera i rumenila. Spužvica koja dolazi u pakiranju je također neiskoristiva.

Cijena Time Balm podloge je oko 190 kn, za što možete kupiti otprilike dva drogerijska tekuća pudera, no ostavljam vama da presudite što želite. Mislim da se dugoročno stvarno isplati i da je ovu podlogu dobro imati kao nešto što ćete koristiti makar za izlaske i svečane prilike.

The Balm Girls lipstick – Ima Goodkisser

Girls linija ruževa donosi šest nijansi od kojih ova sadrži najviše pink pigmenta. Cijena ruža je oko 100 kn i opet moram reći da je pakiranje katastrofa. Plastika je poprilično nježna i onaj “klik” nije toliko siguran kao kod nekih drugih ruževa.

Time Balm (6)

Ruž ima frosty finish pa ako ste ljubiteljica mat finisha ovu liniju ruževa ćete morati preskočiti. U sebi sadrži i mrvicu mentola pa vas tik nakon nanošenja malo hladi. Svrha mentola je da poveća usne, ali kao i kod svakog sličnog proizvoda razlika je minimalna.  Pigmentacija je dobra, ali kao i uvijek, ja prije nanošenja stavljam olovku za usne.

Time Balm (7)

Na fotografiji možete vidjeti ruž na usnama, na žalost nisam mogla izvući bolju fotografiju iako sam željela ( 😀 ). Ako vam se sviđa makeup koji nosim, u četvrtak ide video tutorijal na mom YouTubeu!

TIME BALM

Što vi mislite o proizvodima koje sam vam danas pokazala? Znate li jesu li sva The Balm pakiranja tako nekvalitetna poput ovih?

*PR uzorci

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *