The Color Workshop „Bon Voyage“ vizažistički kovčeg

Prosinac je mjesec darivanja: Sv. Nikola, Božić, Nova Godina…, ali ako imate tu sreću i zovete se Lucija; imate još jedan dan više u kojem ste darivane.

Tako sam ja prošle (ili predprošle? Uglavnom, 2011. :D) godine svoj imendan proslavila uz jedan od najboljih poklona koje sam mogla zamisliti.

kufer iznutra

Predstavljam vam The Color Workshop „Bon Voyage“ vizažistički kovčeg!
Sastoji se od: 2 olovke za oči, 2 olovke za usne, 8 quattro sjenila za oči (što znači da dobijete 32 sjenila!), 2 rumenila, 4 ruža za usne i 4 laka za nokte. Cijena je samo 114 kn (moja sestra je bila toliko dobra pa mi je odala cijenu samo za čitateljice!). Kovčeg je dostupan u Mülleru.  Sve je odlično zapakirano i nema šanse da se slomi (čak ima i zaštitne folije).

U  poklopcu kutije nalaze se olovke i jedno rumenilo te jedan quattro sjenila za oči koji se razlikuju od ostalih po tome što su oni u posebnim kompaktnijim kutijicama, uz zrcala  i odgovarajuće četkice. Zanimljivo je to da te kutijice služe za prenošenje sjenila/rumenila koja po potrebi  vrlo lako zamijenite.

kontjnjer

Četkice su, blago rečeno, loše. Spužvasti aplikator je prolazan ali četkica za rumenilo ima tvrde dlake.

Olovke nisu ni tvrde ni mekane, ali sasvim dobro obavljaju svoj posao. Podsjetile su me na olovke iz The Color Workshop Complete Beauty  palete koju već posjedujem i ispalo je da su sasvim identične!

olovke za oči!

olovke za oči swatch

Rumenila su lijepe roza boje  koja obrazu daje svježinu. Sviđaju mi se, a pogotovo rumenilo u kutijici sa ogledalcem.

Što se tiče sjenila, iskreno, oduševila su me! Nisam znala što očekivati nakon TCW Compact Beauty palete koja po meni nema dovoljno pigmentirana sjenila, ali sjenila iz kovčega su ODLIČNO pigmentirana (kao i kod svih drugih proizvođača, ona tamnija su više pigmentirana od svijetlih). Mogla bi izdvojiti samo dva nedovoljno pigmentirana sjenila (br. 1 i 9). Također, omjer mat i šljokičastih sjenila je odprilike jednak, tako da će obožavatelji i jednih i drugih doći na svoje. Pa pogledajte swatcheve (svi su swatchevi slikani pod umjetnom rasvjetom uz  Essence I <3 Stage bazu za sjenilo):

sjenila 1

sjenila 2

sjenila 3

Lakovi za nokte mi se baš ne sviđaju makar je dovoljno nanijeti jedan sloj laka da bi prekrio cijeli nokat.

lakovi!

Ruževi za usne su najlošiji proizvod u kovčegu. Tvrdi su i nemoguće ih je nanijeti bez melema ili labella kao baze. Osim toga, ruž br.1 se neda izvaditi (hmmm, tražim pravu riječ i nemogu je pronaći :/). Ruž br. 2 (ljubičasti) najčešće nosim i čak bih mogla reći da je među boljima koje posjedujem, a ruž br. 4 na usnama ostavlja „plastični“ izgled. Iz tog razloga nema swatcheva.

ruževi

I to je to!
Preostaje mi samo ocijeniti produkt, a to je (iznenađenja li) 5/5!

Kako se vama čini ovaj kovčeg? Sviđaju li vam se sjenila? Koja bi nosile, a koja ne?
Što mislite o ostatku kozmetike?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *