There’s more to life than hair, but it’s a good place to start. (Aussie)

U ovom semestru počela sam slušati kolegij pod nazivom “Rana australska književnost”. Zapravo i nisam bila previše zainteresirana za taj kolegij, ali je s vremenom postao jedan od najdražih koje trenutno slušam.
Uglavnom me očarala rana povijest i kolonizacija Australije. Trenutno mi je upravo Australija jedna od najdražih država iz engleskog govornog područja i imam veliku želju posjetiti je.

Osim kolegija, sve više sam počela pratiti i australske youtuberice. One imaju poseban način šminkanja i odijevanja koji je atipičan za Europu/Ameriku, i to me privuklo jer su mi ove youtuberice postale monotone. Neke od njih su: Lauren Curtis, Chloe Morello, Karissa Pukas i Shaanxo (Novi Zeland).

Vjerojatno se pitate “Dobro, Lucija, a zašto ti to sve pričaš?”, a ja ću vam konačno otkriti zašto. Na recenziju sam dobila Aussie Colour Mate liniju za njegu kose, a Aussie je australska kompanija, što možete zaključiti i po klokanu kojeg imaju na svom logu. 😀
Tako se i kozmetika dobro uklopila u ovu moju novonastalu opsesiju, a jesam li opsjednuta ovim proizvodima pročitajte u nastavku!

Aussie Color Mate line 1

Za početak moram odmah istaknuti da sam dosta nezadovoljna što sam dobila liniju za obojanu kosu. Svatko tko me prati zna da svoju kosu nisam nikad u životu bojala, niti to nemam u planu u nekoj skoroj budućnosti.
Zato ne znam kako bih mogla napisati kvalitetnu, savršenu recenziju nekog proizvoda koji uopće ne mogu isprobati na sebi. I to me frustrira, jer ne može biti dobro odrađeno.

Aussie Color Mate linija sastoji se od tri proizvoda – šampon, regenerator (balzam) i dubinski tretman. Svi sadrže “kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina”. Bojala sam se da mi neće lijepo mirisati, čak i kad sam mirisala proizvod iz bočice, ali na kosi je miris jako ugodan!

Dostupni su samo u DM prodavaonicama!

Šampon Assie Colour Mate

Aussie Color Mate line 2

Količina: 300 ml

Cijena:  49,90 kn

Balzam Aussie Colour Mate

Aussie Color Mate line 3

Količina: 250 ml

Cijena: 49,90 kn

Šampon i balzam koristim svaki drugi dan. Nakon pranja čak mi se učinilo da mi je kosa nešto tamnije (izraženije) boje, ali vjerujem da je to samo placebo efekt. U pravilu su OK, ali ne bi ih kupovala jer mi se čini da mi je kosa nešto čvršća nego inače i da se teže raščešljava.

Tretman Aussie 3 Minute Miracle Colour

Aussie Color Mate line 4

Količina: 250 ml

Cijena: 59,90 kn

Ovaj proizvod mi se baš sviđa. Kosu mi učini jako mekanom nakon što stoji na njoj, puno jače od balzama. Mislim da se tretman isplati kupiti (ako nemate obojenu kosu, imaju oni još dvije linije), pa ga stavljati svako drugo-treće pranje. Pakiranje je istovremeno simpatično i bezvezno, kad ga jednom otvorite više ga ne možete zatvoriti, ali srećom, tretman ne curi van sam od sebe, već samo kad ga istisnete.

Aussie Color Mate line 5

Odlučila sam ne ocjenjivati ovu liniju, ali mislim da je dosta kvalitetna. Također mi se sviđa Aussie filozofija (pogledaj naslov) i cjelokupan odnos prema kupcu/potrošaču. Imaju simpatične ideje. 🙂

Ako ste isprobale ovu liniju, a imate obojanu kosu, svakako dajte svoje dojmove u komentar. Jeste li isprobale koju drugu liniju?
Koja je vama najdraža država engleskog govornog područja i zašto?

*PR uzorak

Slični postovi:5 thoughts on “There’s more to life than hair, but it’s a good place to start. (Aussie)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *