Two-piece čarolija

Kak volim dane kad si mogu malo duže odspavati. Danas je bio taj da i baš se dobro osjećam. Za vas sam pripremila još jedan outfit članak. U ovom članku nosim tzv. two-piece. Takvi komadi najčešće se sastoje od visoko rezane majice/topića i uske pencil suknje. U online dućanima možete ih pronaći masu i izbor je stvarno velik jer su trenutno veliki trend. Nama baš i ne odgovara godišnje doba za nošenje ovakvih komada, ali uvijek možemo pričekati ljeto ili ih iznositi za neki izlazak gdje ćemo puno plesati i bit će vruće.

Ovaj kompletić naručila sam s Yoins online dućana (znate da mi je to sada gotovo najdraži online dućan). Prilagođen je hladnijim uvjetima tako da iznutra ima onako “mucastu” podstavu, ali sumnjam da je zbog nje baš puno topliji, no daje dojam veće kvalitete. Također, šavovi su jako lijepo napravljeni i materijal nije jeftini poliester već je ipak bolje kvalitete. Odmah plus za to. 🙂

Ja sam naručila sivi kompletić, a uživo je to ustvari lila/lavanda boja. Da sam znala da neće biti sivi naručila bih plavi, ali što je tu je. Možete ga naručiti ili detaljnije pogledati ovdje.

Kaput je iz Mane i imam ga već godinama – eto što znači investirati u dobar kaput! Cipele su iz Shoostera, marka Kitten. Od nakita ne nosim ništa iako bih sada dodala rosegold sat, nisam se na vrijeme sjetila. 🙂 Kosa mi nije magično narasla već nosim Irresistible me ekstenzije (o njima više u nekom drugom članku).

DSCN6822

DSCN6825

DSCN6830

dddd

DSCN6832

DSCN6833

DSCN6835

DSCN6838

fb

 

Slični postovi:1 thought on “Two-piece čarolija”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *