Upoznajte me: serije i TV emisije

Ovo je samo prvi u seriji postova u kojima ćete me moći malo bolje upoznati, a ujedno i vidjeti neke od mojih nekozmetičkih favorita. Baš se veselim ovome i nadam se da ćete mi ostaviti puno komentara sa svojim favoritima u određenim kategorijama, čisto zato da počnem kvalitetnije komunicirati sa svojim čitateljicama i čitateljima. : )

Prvi post će biti o mojim favoritima koje pratim u nastavcima: serije i tv emisije.

SERIJE

U pravilu više volim filmove nego serije, nemam strpljenja dugo čekati na novu epizodu ili sam kraj serije (pogotovo one koje imaju po 6-7 sezona), ali one mi uvijek na kraju krajeva ostave veći utisak (vjerojatno zbog veće količine vremena kroz koje gledam likove u serijama i tako ulaze u moju svakodnevicu).

Game of Thrones (Igra Prijestolja)

(slika1)
Game of Thrones mi je trenutno najdraža serija ikad. Snimljena je prema romanima Georgea R.R. Martina.  Inače sam velika ljubiteljica „povijesnih“ filmova i serija, a GOT ispunjava sva moja očekivanja. Posebno su mi dragi Khal Drogo i Daenerys Targaryen (i ne mogu prežaliti što je R.R. Martin odlučio ubiti Khala) i Robb Stark. Nadam se da će se oni udružiti i svrgnuti Lannistere s prijestolja.

Željno iščekujem 31.3. i početak treće sezone; a vi koji ste u zaostatku imate vremena do onda pogledati prvu i drugu sezonu (malo upozorenje: ako imate slab želudac ili manje od 15 možda biste ipak trebali preskočiti ovu seriju :D)

(slika2)

 

(slika3)

Gossip girl (Tračerica)

(slika4)

Sve mi imamo barem jednu teen seriju kojoj smo oduvijek i zauvijek vjerne. Za mene je to Gossip girl. Vjerujem da su svima poznati Chuck Bass i Blair Waldorf koji su i meni jedni od dražih likova u seriji. Jedva sam izdržala svih šest sezona ali se definitivno isplatilo. : )

(slika5)

Beverly Hills 90210 (Beverly Hills)

(slika6)

Beverly Hills mi se posebno sviđa zato što u njemu nema nepotrebnih drama i svaka epizoda ima određenu temu kojom se bavi. Ova serija ispunila mi je ljeto kada sam operirala kralježnicu i trenutno je gledam ispočetka. Tek sam na trećoj sezoni (a HRT nikada nije kupio sve sezone ove serije jer ih ima 10!). Najdraži lik: Dylan McKay.

(slika7)
House (Dr. House)

(slika8)

Arogantan, anti-socijalan, ekscentričan dr. House i njegova ekipa koji rješavaju najzamršenije medicinske slučajeve. Mali iskorak od svih kriminalističkih serija i fenomenalan Hugh Laurie koji ovu seriju čini vrijednom zlatnih globusa. Nekada sam je redovito pratila, ali u posljednje vrijeme i ne baš.

Only Fools and Horses (Mućke)

(slika9)

Ni malo ne volim niti humoristične serije niti komedije, ali Mućke su serija koju sam ovo ljeto gledala svaku noć. Nisam očekivala da će mi se svidjeti british humor, ali na ovu seriju sam se znala toliko nasmijati da to nije normalno.

Two and a Half Men (Dva i pol muškarca)

(slika10)
Još jedna humoristična serija na koju se jako nasmijem. Ne pratim je u smislu da željno iščekujem svaku epizodu, ali volim si s njom prikratiti vrijeme.

TV EMISIJE

Ljubav je na selu

(slika11)

Oke, sad vjerojatno mislite da sam luda. Ali meni je ova emisija tak simpatična!
S obzirom na to da sam i sama sa sela volim si pogledati kak naši seljaci traže djevojke/momke. Uz to, emisija je toliko smiješna da moja sestra i ja vrištimo od smijeha (ne toliko na samu emisiju, više na komentare koje izjavljujemo). Jedva dočekam petak da na red dođe nova epizoda.

Debbie Travis Facelift (Debbie Travis preuređuje)

(slika12)
Ova emisija obično ide tokom tjedna na prvom programu od 11-12. Iako se u spomenutom terminu izmjenjuju različite emisije ovakvog karaktera, Debbie Travis je uvjerljivo najbolja na tom području. Volim uređenje interijera što ste mogli vidjeti i na posljednjoj slici koju sam „fejsala“ i obećala nekoliko članaka na tu temu. Uglavnom, Debbie i njezina ekipa dođu u nečiji dom i preurede dio kuće dok te osobe nema uz pomoć rođaka i susjeda.

CMC Jukebox

(slika13)

U posljednje vrijeme kad god sam kod kuće u pozadini svira CMC, ali Jukebox mi se sviđa najviše od svih emisija koje imaju.

I to je to! Želim i molim vas da u komentarima podijelite svoje najdraže serije i TV emisije!
Što ćemo sljedeće, filmovi+glumci ili pjesme? : )

Slični postovi:4 thoughts on “Upoznajte me: serije i TV emisije”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *