Valentinovski FULL GLAM makeup i outfit!

Današnji članak / video prepun je stvari koje sam radila po prvi put. I stvarno, ali stvarno sam zadovoljna rezultatom! Prvi put sam snimala get ready with me. Prvi put sam snimala voice over (glasovnu naraciju). Prvi put sam u video ubacila i outfit. I prvi put sam u outfit članak ubacila i video. Ha! Pazi ti to!

Nisam mogla odoljeti, a da vam ovu haljinu ne pokažem još koji puta osim u prošlotjednom haul videu. Stvarno je predivna i bilo bi bezveze da joj nisam poklonila barem pet minuta slave. Makeup koji sam danas pokazala jest cut crease koji u posljednje vrijeme radim svaki put kad idem na nekakve svečanije izlaske. Velika posebnost je ta što do sad nikad nisam prvo šminkala oči, a od kad sam počela to raditi pitam se zašto sam toliko čekala. 😀 Osim makeupa u videu sam vam pokazala i njegu kose i lica prije šminke.

Da se vratimo još malo na haljinu – divota sa Sheina. Materijal prekrasna brušena koža, rastezljiv, a dovoljno čvrst da vas zagrli gdje treba – kroj u obliku kruške – i volan na ramenima. Prljavo roza boja, naravno, jer Lucija nosi samo sivu i prljavo rozu. Evo detalja o outfitu i linkova, a u nastavku pogledajte i više fotografija i video!

  • Haljina: Shein, 19$  – LINK
  • Cipele: Zaful, 33,99$  – LINK
  • Torbica: Avon

Shein Pink Suede Ruffled Dress (1)

Shein Pink Suede Ruffled Dress (2)

Shein Pink Suede Ruffled Dress (3)

Shein Pink Suede Ruffled Dress (4)

Shein Pink Suede Ruffled Dress (5)

 1 thought on “Valentinovski FULL GLAM makeup i outfit!”

  • Za moj ukus su cipele preostre za haljinu, ali to inace nije moj stil cipela pa sam presubjektivna 🙂
    sve ostalo mi je super!!
    i bravo za isprobavanje novih stvari 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *