Vrući dani!

Ima nešto u zraku posljednjih dana što nam ne da da dišemo. I ne, nije to nikakva čarolija, to je samo sparina. Užasna, neizdrživa sparina. Da, ispada da nama ljudima nikada nije dobro – kad je hladno onda je prehladno, kad je vruće onda je prevruće. Ali razlika je između toga kad nam je vruće i toga kad se ne može disat jer nema zraka! Mene takvi dani baš iscrpljuju i nemam apsolutno nikakve volje, a k tome i ne znam što obući, a da se ne onesvijestim.

Tu na red dolazi ovaj komplet koji uključuje hlačice i majicu. Izrađen je od prozračnog i (najvažnije) ne plastičnog materijala te se u njemu lako diše. Nije suviše neukusan jer osim linije kože trbuha ne otkriva ni previše pozadine ni poprsja. Meni se jako sviđa ovaj volančić na hlačicama zbog kojeg s prednje strane izgleda kao da je suknja. I naravno, sviđa mi se ovaj trend otvorenih ramena pa rukavića tak da sam samim dizajnom jako zadovoljna. Sa stražnje strane majica ima gumbić pri vratu, a hlačice skriveni patentni zatvarač. Na Sheinu, odakle sam ga ja naručila, dolazi u još 3 boje – bež, crnoj i bijeloj (ruže su u svim kombinacijama iste boje). Veličina koju sam ja uzela  je M i odlično mi pristaje bez obzira na moju visinu (174 cm).

U ovom slučaju nosila sam ga sa sandalama jer sam jedva čekala da uskočim u nešto udobno, ali možete ga nositi i sa platformama / sandalama na petu i dobiti jedan sasvim drukčiji, otmjeni look. U idućem članku ću vam pokazati kako izgleda s tenisicama jer sam ga nosila u posjet ZOO-u te vam o tome planiram pisati. 🙂

  • Kompletić – Shein, 22$ – LINK 
  • Sandale – CCC, 50 kn
  • Sunčane naočale – Polaroid, 400 kn (u Roses Outletu)

Shein Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts (1)

Shein Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts (2)

Shein Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts (3)

Shein Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts (4)

Shein Open Shoulder Floral Top With Ruffle Trim Wrap Shorts (5)

Slični postovi:2 thoughts on “Vrući dani!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *