Wilkinson Sword britvice za nju i njega

U današnjem članku moj Jure i ja predstavit ćemo vam britvice koje smo isprobali. Radi se o Wilkinson Sword Xtreme 3 britvicama za žene i muškarce. Na kraju članka ispričat ću vam više o velikoj i lijepoj nagradnoj igri koju organizira Wilkinskon, pa se svakako zadržite do kraja članka za više info. 🙂

DSCN2143

U usporedbi, obje britvice su jednakog izgleda i dizajna, samo što muška britvica ima malo veću površinu na djelu gdje se nalaze oštrice. Prema mojem skromnom mišljenju žene bi vrlo lako mogle koristiti i muške britvice i obrnuto. Obje britvice imaju blago pomične glave što omogućava brzopotezno i jednostavno brijanje (i zaista to i mislimo, jako se lijepo prilagođavaju površini i gotovo je nemoguće ozlijediti se).

DSCN2142

Xtreme 3 beauty sensitive 4/1 (za žene) 

“Jednokratni ženski brijač s tri savitljive oštrice na pomičnoj glavi za savršeno praćenje kontura tijela. Protuklizna gumirana drška jamči dobar hvat mokrim rukama. Lubrikantna traka za glatkoću kože sadrži aloe verom i jojoba uljem koje umiruju kožu i čine ju glatkom.”

DSCN2137

Njezin dojam: Isprobala sam različite britvice jer je to jedini način na koji se ja rješavam neželjenih dlačica na tijelu (za sad). Od onih s dva reda oštrica do onih s pet. Ove su me iskreno oduševile najviše od sviju zato što klize po koži i čak ni nemam osjećaj da ću se ozlijediti. Jako su nježne i ne ostavljaju crvenilo ni ne oštećuju kožu, ali uvijek je preporučljivo uz njih koristiti i pjenu za brijanje kako bi smanjila trenje na koži (što ja uvijek radim). Ako često brijete pazuha na brzinu – na suho, uzmite ove britvice jer vas neće potezati za dlačice čak ni tada. Meni traju barem 4 cjelovitih brijanja.

Cijena: oko 30 kn za 4 komada

Xtreme 3 ultimate plus 4/1 (za muškarce)

“Jednokratni brijač koji pruža najbolju kombinaciju vrhunskog sistemskog brijača i jednostavnost, higijenu i vrijednost jednokratnog brijača. Ima 50% veću lubrikantnu površina u odnosu na Xtreme3 Sensitive, veću traku za zatezanje kože i pripremu lica,  poboljšane oštrice i olakšanu dršku. Svi Xtreme 3 brijači imaju jedinstvene savitljive oštrice te gibljivu glavu za savršeno brijanje. ”

DSCN2140

Njegov dojam: Jurica uglavnom koristi jednokratne brijače od Balee ili Gilletea s dva reda oštrica. Na žalost, njega ove britvice nisu oduševile poput mene, zapravo smatra da s već spomenutim postiže bolje rezultate (iako je njegova brada dosta blaga i nema je puno). Ne vidi razliku u tome što britvica ima više redova oštrica. Također preporučuje korištenje pjene za brijanje, što je i obavezno kod brijanja lica, pogotovo s “jednokratnim” brijačima. Britvicu koristi barem 5 puta prije nego vidi razliku u njenom djelovanju, dakle ne trebate je baciti nakon jednog korištenja.
U pakiranju njegovih britvica našla se jedna koja ima oštrice okrenute u suprotnom smjeru (prema gore) i time je neiskoristiva, znam da se može dogoditi u proizvodnji, ali mene je baš iznenadilo.

Cijena: oko 30 kn za 4 komada

Koje su vama britvice najdraže? Investirate li u njih ili kupujete jednokratne?

Nagradna igra

“Wilkinson Sword pokrenuo je na području Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Češke i Slovačke veliku nagradnu igru – WIN YOUR DREAM.
Igra se odvija online na web stranici www.x3promo.com, a u njoj možeš sudjelovati ako kupiš britvice iz kolekcije Xtreme3 na čijem paketiću se nalazi naljepnica s kodom.

Sve što trebaš je zaigrati online igru i pritom odabrati jedno od četiri fantastična iskustva: pilot, avanturist, filmska zvijezda ili roker. Registriraj se i sudjeluj u izvlačenju s bogatim fondom nagrada – svaki tjedan tablet Lenovo Yoga, te nevjerojatno iskustvo iz snova kao glavna nagrada.

Dobitnik glavne nagrade osvaja za sebe i svog prijatelja/prijateljicu zanimljivo avanturističko putovanje vrijedno 42.000 kn, i to u jedno od tri grada po izboru, ovisno o ulozi koju je odabrao i odigrao u online igri:

  • PILOT – dvodnevno putovanje u Rigu (Latvija), gdje će dobitnik uz ovlaštenog pilota imati mogućnost isprobati vožnju s borbenim zrakoplovom L-39
  • AVANTURIST – 8 dana u Peruu (Južna Amerika), uz otkrivanje fascinantnih mješavina arheoloških i kulturnih blaga regije, te 4 dana pješačenja Inka stazom do grada Machu Picchu
  • FILMSKA ZVIJEZDA – zvjezdani vikend za dvoje u Londonu (Engleska)uključujući premijeru na Leicester Squareu i hod po crvenom tepihu, te obilazak studija Tour of Warner Brothers` Harry Potter Studios
  • ROKER – rokerski vikend za dvoje u Londonu (Engleska) koji uključuje VIP ulaznice za koncert po vlastitom izboru i privatni obilazak grada Rolls Royceom , te posjet izložbi o Elvisu Presleyju `The King Has Arrived˙ u dvorani O2.

Online igra Win Your Dream traje sve do 16.08.2015.”

*PR uzorci

Slični postovi:1 thought on “Wilkinson Sword britvice za nju i njega”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *