Ziaja Natural Olive micelarna otopina

Od kada sam se upoznala s micelarnim otopinama više ne mogu živjeti bez njih. Istina. Prva micelarna otopina koju sam koristila jest Eucerin DermatoCLEAN micelarna i njome sam bila prezadovoljna i oduševljena! Kako me se dojmila Ziaja Natural Olive micelarna otopina pročitajte u nastavku. :)

DSCN1410

Ova otopina dolazi u plastičnoj bočici u količini od 200 mililitara. Za nju ćete morati izdvojiti 35 kuna, a možete je kupiti u DM-u i Bipi. Oftalmološki je testirana i pogodna je za korištenje i kod ljudi koji nose kontaktne leće.

DSCN1411

Micelarna otopina namijenjena je čišćenju makeupa i njezi kože – hidratacija, ublaživanje iritacija… Jednako kao i Eucerin otopina, Ziajina micelarna mi u potpunosti skida sav makeup (puder, ruž, maskare) i to je glavna svrha u koju je koristim. Što se tiče same njege kože, mislim da je Eucerinova otopina pokazala više koristi u tom području, ali kao što sam već rekla, ja micelarnu koristim za odstranjivanje šminke i sitne popravke tijekom šminkanja.

DSCN1412

Moram spomenuti da meni nimalo ne iritira oči, iako sam vidjela da neke kolegice pišu kako ih pecka. Pretpostavljam da se u tom slučaju radi o proizvodu koji skidate, pa vam on ulazi u oči, a ne ovoj micelarnoj. Bez obzira na to što je impregnirana maslinom, otopina nema nikakvog mirisa.

DSCN1413

Nakon što potrošim ovu micelarnu, već tražim drugu koju ću isprobati. Imate li vi kakav prijedlog? Koje su vama najdraže micelarne otopine?

*poklon s BBday-a

Related Posts

4 Comments

 • Reply
  Marija
  18. Lipanj 2015. at 19:04

  Meni je trenutno najdraža Garnierova micelarna. Savršena mi je. Ali vjerujem da ću i ovu probati.

  • Reply
   Lux Lucis
   29. Lipanj 2015. at 17:28

   Znam da je vecini ona najdraza, ja jos nisam isprobala. :)

 • Reply
  abc
  18. Lipanj 2015. at 20:02

  Hoće li biti recenzija Afrika sapuna?

  • Reply
   Lux Lucis
   29. Lipanj 2015. at 17:28

   Da, uskoro cu napisati nekoliko rijeci o njemu. Lijepih! :)

  Leave a Reply