Ziaja Natural Olive micelarna otopina

Od kada sam se upoznala s micelarnim otopinama više ne mogu živjeti bez njih. Istina. Prva micelarna otopina koju sam koristila jest Eucerin DermatoCLEAN micelarna i njome sam bila prezadovoljna i oduševljena! Kako me se dojmila Ziaja Natural Olive micelarna otopina pročitajte u nastavku. 🙂

DSCN1410

Ova otopina dolazi u plastičnoj bočici u količini od 200 mililitara. Za nju ćete morati izdvojiti 35 kuna, a možete je kupiti u DM-u i Bipi. Oftalmološki je testirana i pogodna je za korištenje i kod ljudi koji nose kontaktne leće.

DSCN1411

Micelarna otopina namijenjena je čišćenju makeupa i njezi kože – hidratacija, ublaživanje iritacija… Jednako kao i Eucerin otopina, Ziajina micelarna mi u potpunosti skida sav makeup (puder, ruž, maskare) i to je glavna svrha u koju je koristim. Što se tiče same njege kože, mislim da je Eucerinova otopina pokazala više koristi u tom području, ali kao što sam već rekla, ja micelarnu koristim za odstranjivanje šminke i sitne popravke tijekom šminkanja.

DSCN1412

Moram spomenuti da meni nimalo ne iritira oči, iako sam vidjela da neke kolegice pišu kako ih pecka. Pretpostavljam da se u tom slučaju radi o proizvodu koji skidate, pa vam on ulazi u oči, a ne ovoj micelarnoj. Bez obzira na to što je impregnirana maslinom, otopina nema nikakvog mirisa.

DSCN1413

Nakon što potrošim ovu micelarnu, već tražim drugu koju ću isprobati. Imate li vi kakav prijedlog? Koje su vama najdraže micelarne otopine?

*poklon s BBday-a

Slični postovi:4 thoughts on “Ziaja Natural Olive micelarna otopina”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *